Camillen 60 on monipuolinen ja tehokas tuotesarja jalkojen ja käsien hoitamiseen.

Tärkeänä tehoaineena Camillen 60 -tuotteissa on luonnon rohdoskasvinakin tunnettu kamomilla, joka hoitaa ihoa monipuolisesti estäen tulehduksia, laskien turvotusta ja uudistaen ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan voiteet, öljyt ja muut hoitotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia.
Ella Baché on erittäin tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Ensimmäinen ihonhoitotuote, heleyttävä vitamiinivoide Crème Tomate L'Originale on klassikko tänäkin päivänä.

Ella Bachélla on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin syötävän hyviin raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta.
Kryolan on maailmanlaajuisesti tunnettu ja monipuolinen meikkaus- ja maskeeraussarja.

Kansainvälisten meikkitaiteilijoiden suosima Kryolan täyttää vaativankin käyttäjän toiveet.

Ammattimeikit eroavat selvästi tavanomaisista päivittäis-meikkituotteista. Kryolan-tuotevalikoimassa on kiinnitetty aivan erityistä huomiota meikkien pysyvyyteen ja peittävyyteen. Värit ovat intensiivisiä ja silti lopputulos on haluttaessa kevyt ja luonnollinen.
Kestovärjäyksen tunnetuin tuotemerkki on Refectocil, joka samalla hoitaa ripsiä. RefectoCil-kestovärit korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri.

Day & Night Mascara on kätevä tapa ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäykseen kotona. Kulmakarvat saavat kiiltoa ja ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Valikoimassa on neljä värivaihtoehtoa: sinimusta, musta, ruskea ja vaaleanruskea.
Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Académie Scientifique de Beauté valloittaa monipuolisuudellaan.

Académie sopii laatua arvostavalle käyttäjälle. Tuotteiden tehoaineet on valittu huolella ja niiden pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. Académie-tuotteilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia sekä kotona että kauneushoitolassa.
Phytocéanin luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä.

Jokainen Phytocéane-tuote pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näin iho on jatkuvasti suojassa kuivuuden aiheuttamilta ongelmilta, joita ovat mm. ärtyisyys, läikikkyys, hilseily ja rypyt.

Olet lämpimästi tervetullut milloin vain edullisille erikoiskosmetiikkaostoksille.

Voit myös varata ajan ihoanalyysiin ja tiedät mitä ihosi juuri nyt tarvitsee parhaaseen päivittäiseen kotihoitoon.

Valittavanasi on tuotteita kasvojen sekä vartalon ihon hoitoon seuraavista ammatti- kosmetiikka sarjoista: